Acasă   Programe de finanțare   Taxe și contribuții   Legislație   Media   Informații publice   Servicii online   Contact  
  Acasă   Programe de finanțare   Taxe și contribuții   Legislație   Media   Informații publice   Servicii online   Contact  

 • Lista producătorilor validaţi
 • Listă solicitanţi acceptaţi persoană fizică, persoană juridică, unitate administrativ-teritorială sau instituţie publică
 • Schema de ajutor de minimis pentru Programul de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic
 • Ordinul nr. 2366 din 2 octombrie 2013 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic

    Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 487 din 14 noiembrie 2013 privind organizarea unei noi sesiuni de înscriere în vederea acceptării solicitanţilor persoane fizice în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic

           Art.1. Se aprobă organizarea unei noi sesiuni de înscriere, în vederea acceptării solicitanţilor, persoane fizice, în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 14 - 22 noiembrie 2013.
           Art.2. Direcţia Evaluare Proiecte şi Strategii Programe din cadrul Direcţiei Generale Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


    Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 459 din 25 octombrie 2013 privind prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor în vederea validării/acceptării în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic:

           Art.1. Se aprobă prelungirea sesiunii de înscriere, în vederea validării producătorilor si acceptarii solicitantilor, în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, pana la data de 1 noiembrie 2013.
           Art.2. Direcţia Evaluare proiecte şi strategii programe din cadrul Direcţiei Generale Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


    Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 444 din 18 octombrie 2013 privind prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor în vederea validării/acceptării în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic:

           Art.1. Se aprobă prelungirea sesiunii de înscriere, în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, pana la data de 25 octombrie 2013.
           Art.2. Direcţia Evaluare proiecte şi strategii programe din cadrul Direcţiei Generale Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii.


    Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 430 din 11 octombrie 2013 privind organizarea sesiunii de depunere a dosarelor în vederea validării/acceptării în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic:

           Art.1. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere, în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 14 - 18 octombrie 2013.
           Art.2. Se aprobă organizarea sesiunii de înscriere, în vederea acceptării solicitanţilor, în cadrul Programului de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, în perioada 14 - 25 octombrie 2013.
           Art.3. Suma alocată sesiunii de finanţare, conform HG nr.203/2013 este de 1.200.000 lei.
           Art.4. Direcţia Evaluare proiecte şi strategii programe din cadrul Direcţiei Generale Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii. • Hartă site Evenimente Politica de Cookie și de Confidențialitate
  Site proiectat și administrat de către compartimentul IT al AFM © Toate drepturile rezervate 2018