Acasă   Programe de finanțare   Taxe și contribuții   Legislație   Media   Informații publice   Servicii online   Contact  
 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 27.05.2019.(publicată la data de 27.05.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, până la 04.06.2019 inclusiv. Contestaţiile pot fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus.

 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 22.03.2019.(publicată la data de 22.03.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director sau pot depune un nou dosar de validare. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, respectiv până la 01.04.2019 inclusiv. Contestaţiile poate fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus.

 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 21.03.2019.(publicată la data de 21.03.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director sau pot depune un nou dosar de validare. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, respectiv până la 29.03.2019 inclusiv. Contestaţiile poate fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus.

 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 14.03.2019.(publicată la data de 14.03.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director sau pot depune un nou dosar de validare. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, respectiv până la 22.03.2019 inclusiv. Contestaţiile poate fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus.

 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 28.02.2019.(publicată la data de 28.02.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director sau pot depune un nou dosar de validare. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, respectiv până la 08.03.2019 inclusiv. Contestaţiile poate fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus.

 • Lista instalatorilor respinși în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 27.02.2019.(publicată la data de 27.02.2019)

  Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director sau pot depune un nou dosar de validare. Contestaţiile se pot depune, conform Ghidului de finanțare, în termen de 5 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, respectiv de la data publicării pe pagina de internet a Autorităţii a listei instalatorilor respinşi, respectiv până la 07.03.2019 inclusiv. Contestaţiile poate fi transmise prin orice mijloc care asigură confirmarea recepţionării acestora de către Autoritate în interiorul termenului menționat mai sus. • Hartă site Evenimente Politica de Cookie și de Confidențialitate
  Site proiectat și administrat de către compartimentul IT al AFM © Toate drepturile rezervate 2018